Legetøj

Hjælpemidler til leg


0-1 kontakten kan bruges til mange ting. Den kan kobles til en mus så Silje ved hjælp af tryk på 0-1 kontakten kan spille et spil på computeren. Den kan kobles til batteridrevne “almindelige legesager”, såsom båndoptager, dyr der kan gå, sæbeboble maskine etc. For at få en bedre virkning og dermed “træning” for Silje har vi fået en timerboks koblet til, som kan indstilles efter sekunder, minutter, eller en tænd og sluk funktion. Dermed bliver det pludselig udfordrende for Silje at trykke på kontakten for nu stopper alle legesagerne og så skal hun sætte dem igang igen. Ligeledes kan den kobles til en såkaldt powerlink, så vi kan tilkoble elektriske legesager, såsom popcorn maskine, fodbad, o. lign.

Silje elsker det og kan lege med det både i sin stol og i sit ståstativ.

Hilsen

Martin


Sjældnedagen

Støt op om de sjældne! Den 29. februar er årets mest sjældne dato - #Sjældnedagen. Det er en international opmærksomhedsdag for sjældne sygdomme og handicap. I Danmark markerer Sjældne
Diagnoser Dagen med et løb i Fælledparken og en march i Aarhus d. 28. februar. På selve dagen er der mini-march fra Nørreport til Christiansborg Slotsplads, hvor der vil være en Pop Up udstilling om hverdagslivet med sjældne sygdomme og handicap.

Læs mere her her
- og følg med på facebook

Info

Landsforeningen Rett Syndrom
TLF: 70 20 20 53

Bank: Sydbank
Reg.nr: 6060
Kontonr: 1111226

Facebook

Møde os på facebook.

Hvis du er forældre til en med RETT kan du også komme med i vores
facebook gruppe

På siden