Donation

Donation

Ønsker De at støtte Landsforeningen RETT med et beløb, kan dette gøres ved overførsel til følgende kontonr:

Reg.nr.: 6060 Kontonr.: 1111226

De kan naturligvis også sende os en email for yderligere information om andre måder at støtte vores forening på.

 

For tiden samler Foreningen ind til at give danske rett-patienter og deres familier ekstra gode oplevelser, når vi skal fejre foreningens 30 års jubilæum i 2018, på det årlige “Weekendkursus for familier med Rett Syndrom”. Hvis vi får indsamlet tilstrækkeligt med midler, vil der måske blive råd til flere events til fordel for Rett-familierne i løbet af 2018 – men nu får vi at se, håbet er jo lysegrønt 

Bestyrelsen har i samarbejde med Julie Møldrup Jensen (frivillig rett-moster) lavet en lille youtube-video, hvor vores ambassadør Frank Høj fortæller om Rett Syndrom, og vigtigheden af, at være en foreningen. Måske kender du én af de Rett-piger der medvirker i videoen?

Se Videoen på YouTube og på facebook. Del gerne videoen med jeres venner på facebook og opfordre til at bidrage til indsamlingen, det vil give den rett-patient i kender, og alle de andre rett-patienter i Danmark, muligheden for en hel speciel oplevelse sammen med familien.

SMS indsamlingen: Den SMS indsamling vi har haft i denne forbindelse har kørt i et år, men er nu ikke længere aktiv – Du er velkommen til at donerer direkte til vores bank konto, evt med bemærkning: JUBI 2018

Indsamlingen sker på vegne af Landsforeningen Rett Syndrom, Selli Ager 9, 8881 Thorsø, Tlf. 21703314.

På forhånd mange tak

Bestyrelsen


Indsamling

Foreningen samler ind til at give danske rett-patienter og deres familier ekstra gode oplevelser, når vi skal fejre foreningens 30 års jubilæum i 2018, på det årlige Weekendkursus for familier til børn med Rett Syndrom.

Ser mere her.

Info

Landsforeningen Rett Syndrom
TLF: 70 20 20 53

Bank: Sydbank
Reg.nr: 6060
Kontonr: 1111226

Facebook

Møde os på facebook.

Hvis du er forældre til en med RETT kan du også komme med i vores
facebook gruppe