Arrangementer

Arrangementsoversigt for 2014

 

Oktober/November:

Undervisningsdage / Temadage 2014

Vi er nu klar med efterårets temadage. I år er der igen undervisning i Rett syndrom og seneste nyt fra Rett Centerets fagfolk. Vi har krydret dagen med et foredrag om ernæring med den kendte TV læge Jerk W. Langer.

Igen i år afholder vi arrangementet både i jylland og på sjælland og det foregår følgende steder:

29. oktober kl. 9 – 16.30, på Korning Kro v. Horsens

5. november kl. 9 – 16.30, Theilgaards lokaler i Køge

Du kan læse mere om tilmelding, indhold og målgrupper her:

Temadage 2014

Bedsteforældre/pårørendedag

I forbindelse med vores undervisningsdagene i Rett Syndrom, har vi lavet et arrangement for bedsteforældre og pårørende. Der har været flere henvendelser omkring dette og vi tænkte at udnytte, at vi nu har booket to lokaler, så vi kan afholde denne dag i både jylland og på sjælland.

Dette arrangement kommer til at indeholde det samme om formiddagen, som vores undervisningdag, hvor I hører lidt om Rett syndrom og hvilke potentialer pigerne har, samt lidt om kommunikation og idéer til egen aktivitet.

Om eftermiddagen bliver der et særskilt foredrag med Leif Nord. Leif har vi brugt tidligere og har arbejdet rigtig meget med familier med handicappede børn. Der er desuden kommet mange nye medlemmer til, som ikke har hørt ham, og samtidig var nogle forhindret sidste gang pga. afstanden til fyn, hvor det blev afholdt.

Målgruppen er udover bedsteforældre også søskende, mostre, onkler, tanter, fastre, fætre, kusiner, naboer m. fl. altså alle dem som er omkring jer og som har mulighed for at bakke jer op som forældre. Vi vil i år sætte tid af til erfaringsudveksling i de grupper man kommer til at sidde i, så I også kan skabe et netværk.

I kan læse mere om arrangementet her:

Bedsteforældre / pårørendedag.

 

 

Info

Landsforeningen Rett Syndrom
TLF: 70 20 20 53

Bank: DiBa Bank
Reg.nr: 6060
Kontonr: 1111226