Indsamling

Foreningen samler ind til at give danske rett-patienter og deres familier ekstra gode oplevelser, når vi skal fejre foreningens 30 års jubilæum i 2018, på det årlige Weekendkursus For Familier Til Børn Med Rett Syndrom. Hvis vi får indsamlet tilstrækkeligt med midler, vil der måske blive råd til flere events til fordel for rett-familierne i løbet af 2018 – men nu får vi at se, håbet er jo lysegrønt 

Bestyrelsen har i samarbejde med Julie Møldrup Jensen (frivillig rett-moster) lavet en lille youtube-video, hvor vores ambassadør Frank Høj fortæller om Rett Syndrom, og vigtigheden af, at være en foreningen. Måske kender du én af de rett-piger der medvirker i videoen?

Se Videoen på YouTube og på facebook. Del gerne videoen med jeres venner på facebook og opfordre til at bidrage til indsamlingen, det vil give den rett-patient i kender, og alle de andre rett-patienter i Danmark, muligheden for en hel speciel oplevelse sammen med familien.

Donér kr. 75 til indsamlingen ved at sende en SMS med teksten RETT til 1245.

Det koster alm. SMS-takst. Indsamlingen sker på vegne af Landsforeningen Rett Syndrom, Selli Ager 9, 8881 Thorsø, Tlf. 21703314.

På forhånd mange tak

Bestyrelsen

Udgivet i Ikke kategoriseret

Indsamling

Foreningen samler ind til at give danske rett-patienter og deres familier ekstra gode oplevelser, når vi skal fejre foreningens 30 års jubilæum i 2018, på det årlige Weekendkursus for familier til børn med Rett Syndrom.

Ser mere her.

Info

Landsforeningen Rett Syndrom
TLF: 70 20 20 53

Bank: Sydbank
Reg.nr: 6060
Kontonr: 1111226

Facebook

Møde os på facebook.

Hvis du er forældre til en med RETT kan du også komme med i vores
facebook gruppe